Varaus- ja vuokrausehdot sekä ohjeet asiakkaille

Asiakkaiden tulee maksaa koko vuokrasumma viimeistään kahta kuukautta ennen vuokrauksen alkua.

Minimi vuokra-aika on viikonloppu pe-su, paitsi sesonkina (vko:t 52- 2, 25-35) minimi on 1 vko. Vaihtopäivä on aina maanantai viikon vuokrauksissa. Saapuminen – 16.00, lähtö – 12.00. Loppusiivous on pakollinen ja maksaa 400€. Liinavaatteet ja pyyhkeet tuodaan itse. Huvillalla on pyyhkeitä ja liinavaatteita settihintaan 30€/hlö. Ulkoporeallas on ympärivuotinen ja kuuluu hintaan. Ei lemmikkejä. Tupakointi kielletty. Nuuskankäyttö kielletty.

Muut lisäpalvelut lisämaksusta ja erikseen sovittaessa erillisen sopimuksen mukaan.

Omistaja ja vuokranantaja:

Taili Harjula
Järventaustantie 384
03220 Tervalampi
puh. +358 400352129
taili.harjula@gmail.com
www.villaaurinkoniemi.fi

Palvelemme suomen- ja englanninkielellä.

Varaus- ja peruutusehdot

Villa Aurinkoniemi noudattaa kaikkien tilojen ja palveluiden varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

1. Varaaminen ja maksu

Asiakas maksaa koko maksun yhdellä kertaa hyväksytyn varauksen teon yhteydessä tai viimeistään erikseen sovittaessa kahta kuukautta ennen vuokrauksen alkua.
Hyväksytyn varauksen teon jälkeen asiakas saa ilmoittamaansa sähköpostiin varausvahvistuksen, varaus- ja vuokrausehdot sekä ohjeet asiakkaille sekä maksukuittauksen varauksen maksusta.

Hyväksytyt varaukset maksetaan kokonaisuudessaan yhdellä kertaa kahta kuukautta ennen laskulla.

Maksua ei palauteta ilman pätevää syytä ja lääkärintodistusta koko ryhmälle.

2. Ajo-ohjeet ja aukioloajat

Ajo-ohjeet sekä aukioloajat löytyvät Villa Aurinkoniemen internetsivuilta www.villaaurinkoniemi.fi.

3. Saapuminen

Asiakkaan on esitettävä sähköposti- varausvahvistus sekä mahdollinen maksukuitti avainten tai palvelun luovutuksen yhteydessä.
Avaimet luovutetaan asiakkaalle etukäteen sovittuna ajankohtana hänen saapuessaan tontille.

Saapumisajat:

Klo 16.00 alkaen.
Asiakkaan tulee ilmoittaa, mikäli saapumisaika on kello 18.00 jälkeen.

4. Oleskelu ja varusteet

Tarkemmat kuvaukset huvilan varustelusta on Villa Aurinkoniemen internetsivuilla.

Lomakohteen siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas itse. Siivouspalvelu on myös mahdollista tilata erikseen. Loppusiivous on pakollinen ja kustantaa 400€.

Hiljaisuus on klo 22.00-07.00. Myös muina aikoina häiritsevä käytös on kiellettyä ja Villalta on oikeus häätää häiritsevästi käyttäytyvät ilman maksun palautusta.

Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta, sarjoittamisesta ja uusista avaimista aiheutuneet todelliset kustannukset.

5. Pois lähteminen

Avaimet on luovutettava erikseen sovitusti klo 16.00 mennessä.
Asiakkaan tulee huolehtia pois lähtiessä, että lomakohteen tavarat ovat paikallaan, roskat ja tyhjät pullot on viety pois, valot on sammutettu, ikkunat ovat kiinni ja kaikki ulko-ovet ovat kiinni ja lukossa.

6. Tupakointi ja lemmikit

Tupakointi on kielletty kokonaan kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 1000 € ja tämän lisäksi lomakohteen vuokrahinnaston hinnoin siihen asti, että tupakanhaju on saatu pois.

Lemmikkien tuonti ei ole sallittua. Luvattomasta lemmikki eläimen tuonnista veloitetaan 1000€/eläin.

Villa Aurinkoniemi ei vastaa tupakoinnista, eläimistä tms. asiakkaille mahdollisesti aiheutuvista allergia- tms. ongelmista.

7. Henkilömäärä

Villa Aurinkoniemessä ei saa yöpyä useampi henkilö kuin on vuoteita. Teltan tai muun lisämajoituksen sekä paljun tms. käyttö pihalla on kielletty.

8. Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan Villa Aurinkoniemelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon sekä vahingosta johtuvat vuokranmenetykset.

9. Mahdolliset valitukset

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava välittömästi Villa Aurinkoniemen yhteyshenkilölle. Mikäli asia ei tule korjatuksi, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen kyseiselle henkilölle. Tämä tulee tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä.

Jos asiakas ja Villa Aurinkoeniemi eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Mahdolliset oikeudenkäynnit käydään Suomessa ja ensisijaisesti Etelä-Savon käräjäoikeudessa.

10. Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti suomen- tai englanninkielellä sähköpostilla osoitteeseen taili.harjula@gmail.com viimeistään viikko varauksen tekemisestä kuitenkin viimeistään kaksi kuukautta ennen varauksen ajankohtaa. Villa Aurinkoniemen yhteyshenkilö vahvistaa peruutuksen sähköpostilla ja peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun kyseinen henkilö on vahvistanut peruutuksen. Maksamaton lasku ei ole peruutus. Varauksen muuttaminen tulkitaan peruutukseksi.

Villa Aurinkoniemi veloittaa sovitusta hinnasta

alle 60 vrk ennen varauksen alkua
100%

yli 60 vrk ennen varauksen alkua
50%

Ennakkomaksut

100% vuokrahinnasto tulee olla maksettu ennen 2kk varauksen alkua.

Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Käsittelemme kaikkia peruutuksia edellä mainituin ehdoin, oli peruuntumisen syy mikä tahansa.

11. Villa Aurinkoniemen oikeus peruuttaa varaus

Mikäli asiakas ei ole maksanut laskua eräpäivään mennessä, on Villa Aurinkoniemellä oikeus peruuttaa varaus.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi Villa Aurinkoniemi irtisanoa sopimuksen. Villa Aurinkoniemi on velvollinen ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä.
Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Villa Aurinkoniemeltä maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Villa Aurinkoniemi ei vastaa esitteiden/internetin mahdollisista virheistä. Pidätämme oikeuden esitteen painatuksen/internetin päivityksen jälkeen tulleisiin muutoksiin.

12. Asiakastietojen suojaus ja säilytys

Villa Aurinkoniemi säilyttää asiakastiedot suojatusti. Majoittujien tietoja säilytetään maksimissaan kolmen (3) vuoden ajan. Henkilökunnan vaitiolovelvollisuus kattaa myös asiakastiedot. Yhteystietoja ei luovuteta yrityksestä ulos.